Tuesday, 27 December 2011

Seeee..hahaha,

hay guys!! Assalammualaikum smua..ha,,sape ckp aku mlaz update blog??see,,aku dah update pun,,hahaha..k la,,sbenarnya bkn aku tak nak update,,tapi lappy aku buat hal sikit...huhu..



But now,,aku happy sgt sbb 2 things..

First-sbb aku dpt 6A in Pmr..huhu..ske kot..haha,,tapi x brape nk puas hati la jgak kn..tp...ape pun,alhamdulillah..haha..cuak gler mase aku nk ambk result tue...dah la mak dgn ayah aku dtg skali..hehe..sekarang aku tgh tggu hadiah jer dari mereka semua..hahahaha#gelak suke#

ha... yg secondnyer plak adalah aku dah bleh tlis blog blik...yeyeyeye...^0^suke kot..da brape lme aku tak update blog,,nk nangis jer ase jer mse x dpt update blog..



Emmm..k la guys..aku sebenarnye x mandi lagi niey..hakhakhak..jap lagi nk g sekolah plak..nk beli buku..bese la..bdak sekolah lah katekan..okay lah..

daaaaa,,,salam..^0^-suke tak habis lagi..

No comments:

Post a Comment